Praktijk  Marieke HoeveHolistic Pulsing is een  eenvoudige,  natuurlijke massagevorm die bestaat uit een zacht wiegende   beweging  die het eigen ritme van het lichaam volgt. Deze beweging is eenvoudig aan te leren en toe te passen. De resultaten kunnen verbluffend zijn. Een werkelijke kracht van zachtheid! Pulsen pas je toe bij alle vormen van onbalans zowel fysiek als psychisch. Wat je met pulsen bewerkstelligt is een herstel van de eigen balans en daarmee de eigen kracht.

Voorwaarde is wel dat de pulser open staat voor degene die gepulst wordt (de pulsee) en oog heeft voor de ander.  Je volgt  dus niet zomaar de aangeleerde techniek, maar je leert kijken hoe het lichaam reageert en om je gevoel te volgen.

Pulsen is een dans voor twee en dient als vanzelf te gaan. Vermoeidheid en hard aan het werk zijn horen daar niet bij. Het is prettig, stromend, meditatief .


In deze basiscursus maak je kennis met holistic pulsing. Het is een basiscursus en dient als kennismaking. Na afloop van de cursus ben je in staat om een eenvoudige sessie te geven.


Meer info:


Cursusduur:  4 x 2,5 uur

Kosten:  195,00 euro inclusief  syllabus

Data:   in overleg


Basiscursus Holistic Pulsing