Praktijk  Marieke Hoeve


Tweedaagse Energiewerk en basisrechten

 

We leven in een bijzondere, fascinerende maar ook lastige tijd. Mensen lijken in hoog tempo bewuster en gevoeliger te worden. Tegelijkertijd staan we steeds meer bloot aan ‘tegenkrachten’ in de vorm van enorme hoeveelheden informatie, verontreinigingen, tijdsdruk, prestaties en dergelijke. Deze tijd vraagt van ons dat we op een nieuwe manier omgaan met onszelf, ons systeem en de daarbij behorende subtiele energieën.


Op deze dagen maken werken we met twee energiesystemen die op elkaar inwerken: het verticale en het horizontale energieveld. Het verticale energieveld is die energie die in het lichaam van beneden naar boven en omgekeerd wordt opgebouwd. Met deze energie gaan we vervolgens de wereld in en de wereld geeft ons daar weer iets voor terug. Dit wordt uitgedrukt in het horizontale energieveld. Deze krachtenvelden beïnvloeden elkaar  en kunnen niet los van elkaar gezien worden.


Het horizontale systeem bestaat uit de opbouw van ons fysieke, emotionele en mentale veld. Deze velden liggen als cirkels om ons heen en hebben een bepaalde verhouding tot elkaar. Zijn we in balans dan is een veld anderhalf tot twee keer zo groot dan het voorgaande veld. Dit komt overeen met de “gulden Snede” die je ook terugvindt in muziek, bouwwerken, mensen, enz. Kortom: de hele schepping.


In het verticale systeem vindt de opbouw van de energie plaats wat je kunt voorstellen als het opstapelen van energetische bouwstenen die bepaalde sleutelrechten vertegenwoordigen. Het recht om te bestaan is de eerste bouwsteen. Het recht om te voelen de tweede, het recht om lief te hebben de derde bouwsteen en de laatste bouwsteen ons recht om ons uit te spreken en om gehoord te worden. Deze rechten dienen we zelf in te nemen en dat kan niemand voor ons doen. Een heel handig en eenvoudig hulpmiddel om deze rechten in te nemen is de opbouw van “het energetische torentje”. Op deze wijze bouwen we op een correcte wijze onze energie op en staan we in onze kracht. Het heeft een enorm ‘aardende’ en grondende werking waardoor we stevig in de wereld staan en dat kunnen doen wat we te doen hebben.

 

Nieuw energetisch werk

De volgende onderwerpen komen in de tweedaagse aan bod:


 

Praktische gegevens:

Plaats: Oosterbeek

Datum :  in overleg vast te stellen bij minimaal 4 deelnemers


Tijd : 10.30 tot 16.00 uur. (inloop vanaf 10.15 uur)

Kosten:  € 150,00 voor 2 dagen inclusief eenvoudige lunch, koffie, thee e.d.

Aantal deelnemers:  maximaal 10.

Aanmelden per mail: mariekehoeve@upcmail.nl of telefonisch 026-3341353